Любовь как весна! Láska je jako jaro!

 
Любовь как весна! ... О чем это я, возможно спросишь Ты? Попробую объяснить.

Мне кажется, что нет ничего прекраснее, чем искренние чувства к любимому человеку.  Ты полон сил и желания сделать все что угодно! Ты спешишь жить и радоваться каждой минуте. Ты ожидаешь многое и получаешь больше! Ты хочешь быть всегда рядом и готов отдать за это все!

Кажется Ты только родился на свет

и все для Тебя новое, неизведанное!

Любовь как весна! ... Она разнообразна и от этого прекрасна.

Она солнечна и полна надежд. Она бьет родником прохладной воды и Ты не можешь утолить жажду. Вкус предвкушения завтрашнего дня не оставляет Тебя равнодушным. Ты радуешься всему и удивляешься всему. Ты смотришь на все совсем по-другому. Кажется Ты только родился на свет и все для Тебя новое, неизведанное!

Любовь как весна! ... 


Это прекрасное чувство! Уверен Ты точно знаешь о чем это я. Каждый из нас создан любить. Важно не потерять это чувство и сохранить его на всю свою жизнь!​

​Láska je jako jaro! ... Asi se zeptáš, v jakém smyslu? Pokusím se to vysvětlit.

 

Myslím, že neexistuje nic krásnějšího než chovat upřímné city k milované osobě. Jsi plný sil a odhodlání udělat vše, co je v tvých silách. Spěcháš žít a radovat se z každého okamžiku. Očekáváš hodně, ale získáváš ještě mnohem víc. Přeješ si být vždy nablízku a za to bys dal vše na světě!

 

Láska je jako jaro! ... Je rozmanitá a to jí dělá překrásnou.

 

Láska je plná slunce a naděje. Proudí jako pramen studené vody, které se nikdy nepřepiješ. Očekávání zítřejšího dne tě nenechá chladným. Ze všeho se raduješ. Vše tě překvapuje. Na vše najednou pohlížíš jinak. Cítíš se, jako kdyby ses zrovna narodil a svět pro tebe je ještě nepoznaný.

 

Láska je jako jaro! ...

Je to překrásný pocit. Jsem přesvědčený, že přesně víš, o čem mluvím. Každý z nás byl stvořen k tomu, aby miloval. Je důležité o tuto schopnost celý život pečovat a nikdy ji neztratit!​

 

 

 

Именно оно дает нам сил идти дальше. Идти и радоваться вместе. Идти и творить вместе. Идти и продолжать жить с надеждой и силой. Идти и видеть то, что не видят не любящие!

 

Любовь как весна согревает! Любовь как весна воодушевляет! Любовь как весна окрыляет! 

Так и с ними! Они полны сил и надежд. Они мечтают и точно знают, что будет завтра. Они "летают" и все и вся вместе с ними.
 

Они берегут свою весну, но не прячут ее


Я всматривался в их весну! Я старался не подавать виду. Я просто держался в сторонке. Я люблю быть незамеченным. Не мешать дышать, говорить, жить!

Любовь как весна ... Он полон сил и беззаботный от счастья. Она осторожна и очень внимательна. Они берегут свою весну, но не прячут ее.

Их весна прекрасна! 

Láska nám dává důvod jít dál. Jít ruku v ruce a radovat se. Jít a společně tvořit. Jít dál a žít s nadějí a silou. Jít a vidět to, co nemohou ti, kdo nemilují.

 

Láska stejně jako jaro hřeje. Láska stejně jako jaro inspiruje. Láska stejně jako jaro dává křídla.

Tak je to i s nimi! Jsou plní sil a naděje. Sní a přesně vědí, co bude zítra. “Létají” a s nimi i všechno kolem nich.

 

Pozoroval jsem jejich jaro. Snažil jsem se být neviditelným. Jen jsem zdálky přihlížel. Jsem rád, když mohu být nespatřen. Když nijak nebráním tomu, aby žili, dýchali a jen tak spolu mluvili.

Láska je jako jaro. On je plný sil a šťastně bezstarostný. Ona opatrná a velmi vnímavá. Svoje jaro pečlivě chrání, ale netají ho před světem.

 

Jejich jaro je překrásné.

 

 

 Все фото сняты на камеру FUJIFILM XPRO2 в одном из любимых мною городов Праге! 
 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Поиск по тегам

© 2019 by borys hudyma