top of page

Кращої нагоди творити ніж ця не існує!

Updated: Dec 14, 2023


Молодята танцюють перший танець



Я довго думав з чого почати цей пост, як виразити усі свої почуття. Ні, ні! … Не тому, що мені немає, що сказати. Навпаки, щоб не пропусти найголовнішого, щоб передати Вам те, що я відчуваю в середині.


Я переживаю, щоб щось пропустити. Я боюсь, що мої слова занадто слабкі і незграбні щоб передати увесь спектр, того що роїться в моїй голові. Скажу більше, я навіть впевнений, що не знайти слів щоб передати усі мої почуття.



Я придивлявся, прислухався і розумів, що буде все так я собі мріяв


День ліниво прокинувся із глибокого сну. Він сам не знав, що побачить сьогодні …


Проста розмова. Я був уважним не тільки до слів. Шукав, щоб зрозуміти. Словов за слово і наче по страх розвіявся. Мені здаєтсья, що Ти розумієш про що я. Я максималіст. Ця схильність ходить парою з загостренним відчуттям відповідальності і страху і як правило суб'єктивним.


Так ось. Я придивлявся, прислухався і розумів, що все буде так як собі мріяв… Це буває не часто, але коли стається варто не згубити унікальну нагоду. Я тішився думці, що мене зрозумітьтаким яким я є і дозволять "сказати", те що я хочу сказати. Це солодке почуття творчої свободи… Кращої нагоди творити, ніж ця не існує!!






Я "бачив" їхню ніжність. Я відчував їх тонкий смак та виховання. Я насолоджувався. Самодостатність, чуйність, ніжність і разом з тим сила. Впевненість і любов.



Сила їх почуттів перевершить будь-які слова


Саме це мотивує і зововязує мене повністю віддатись улюбленій справі - фотографії. Я знав, що переді мною чудова нагода творити. Я щиро вдячний Вам! Я насолоджувався кожною хвилиною і боявся. Боявся прогавити хоча б малесенький момент … Так важко упіймати той момент, настрій, який ховається в ледь помітних речах і так дегво його прогавити!

Вони кохають один одного. Силу їх почутів перевершить будь-які слова. Немає слів, щоб описати атмосферу цього чудового дня. Я відчував свободу, я був щасливим і перевовненим вдячності за нагоду бути з Вами в цей день! Ви дозволили мені прожити його разом з Вами і я його ніколи не забуду!

Спражні та щирі!




Зробити гарну фотографію - це добре! Відзняти гарний репортаж - це відмінно! "Розповісти" за допомогою альбому про день весілля, належно розтавивши акценти та передати атмосферу дня - це мистецтво!

Я прагну до останнього! Для мене важливіше ефектної картинки "лице" весілля! Саме це буде зігрівати роками! Саме це буде цінно завжди!




Агенція: KAZKOVO Флористика: OLHA DORSS

bottom of page