top of page

Нагода online

Updated: Aug 2, 2023




Завжди щось треба робити! Якщо не знаєш, що робити, - роби будь-що. Корисні дії породжують корисні думки. Корисні думки будують і зміцнюють. Більш того, тільки дії дають справжнє знання. Я - про досвід, як запоруку успіху!


Ми схильні уявляти те, чого ніколи не станеться, або те, що далеке від дійсності. Тому уява може будувати перепони або ж вести нас в неправильному напрямку. Лиш після конкретної дії (вчинку) ми маємо можливість скерувати свою уяву в правильне русло.


Ми не мріємо, ми - знаємо. Замість того щоб сумніватись, ми - переконуємось. Замість того щоб опускати руки, ми - знаходимо нові шляхи і нові можливості.


Нові стежки, нові рішення, нові думки і нові знання - це винагорода за дії.

Немає нічого гіршого, ніж бездіяльність. Ще гірше, коли бездіяльність поєднується з хворобливою уявою. За таких обставин зрушитись з місця просто неможливо!


Отож, яким шляхом йдеш Ти? Кожна ситуація в житті для когось - вирок, а для когось - нагода. Я прагну бачити у всьому нагоду. Це не завжди просто, але саме такий підхід створює нагоду вирватись з полону своєї уяви, стояти обома ногами на землі (так я називаю справжнє знання) і продовжувати рости.


Нові стежки, нові рішення, нові думки і нові знання - це винагорода за дії. Тож, як Ти дивишся на сьогоднішній день, як на вирок чи як на нагоду? Ми створюємо нагоди!


Нагода online - це інвестиція в себе і свій ріст! До зустрічі! Всім бажаю міцного здоров'я!


Бережіть себе і своїх близьких!

bottom of page