top of page

Так виглядає щастя!

Updated: Nov 14, 2020





"Так виглядає щастя!" - вкотре подумав я. Фотографувати щасливі сім'ї - одне задоволення. Я сам батько і добре розумію, наскільки важливо для дітей рости в атмосфері любові, розуміння й теплоти. Дітям потрібні щасливі батьки! Проект СІМ'Я - це спроба залишити надовго в пам'яті наших дітей нас самих! Це намагання показати, як багато теплоти і любові тато і мама вкладають у кожну дитину. Безумовно, дитинство - найщасливіша пора у житті. І проект СІМ'Я - це намагання продовжити ці чудові хвилини у часі і в поколіннях.


Отож, я продовжую насолоджуватись улюбленої справою і хочу вкладати у неї більше змісту. Я впевнений, те, що роблю сьогодні, залишиться в пам'яті надовго. Думка про це мотивує, як ніколи. Приємного перегляду!

















Локація: Львів, Каваль'єр бутік готель Світло: різне (пряме/жорстке, розсіяне/м'яке) Камера: Fujifilm XPRO-2/JPG Provia, Acros Об'єктиви: 16 mm f1.4, 35 mm f1.4, 56 mm f1.2

































































































З таких фото приємно верстати альбом. Він буде атмосферним, ніжним, і його буде приємно переглядати знову й знову. Я люблю верстати альбоми! Сподіваюсь, і цей альбом не захочеться випускати з рук ані нам, ані нашим дітям, а, можливо, й онукам!






bottom of page