top of page

Твоя улюблена книга

Updated: Dec 14, 2023




Вже розказую! ;) Отож, цю книгу я написав, щоб поділитися з Тобою усім чого навчився сам. Про що ця книга? Про мою весільну фотографію. Про моє бачення весільної фотографії. Про те, що для мене найважливіше у ній. Про свій стиль та те, як змінювалася моя фотографія.

Можливо, вони повністю змінять Твою фотографію

Я провів сотні воркшопів, майстеркласів і т.п. Добре розумію потреби фотографів, як початківців, так і досвідчених. Саме тому у цій книзі Ти зможеш отримати вичерпні відповіді на запитання: в чому успіх весільного фотографа; як знайти свого клієнта; як і чим фотографувати; як розвиватися як автор; як творити.


У книзі я описую і свої помилки. Кожен з нас допускався і буде допускатися помилок. Уроки, яких я навчився, точно стануть Тобі у пригоді! Можливо, вони повністю змінять Твою фотографію. Хто зна. ;)





Книга написана просто, чітко та практично. Це екстракт мого досвіду та знань. А знаю я немало. Що це означає? Це означає, що цю книгу Ти читатимеш знову і знову і з кожним роком вона відкриватиметься для Тебе по-новому. Часом Ти навіть вигукуватимеш: "О! Тепер я розумію!"


Взяв до рук і готовий діяти! Чи не цього Ти шукаєш?

І це лише половина того, що дасть Тобі ця книга. В основу цієї книги лягли фотографії з одного весілля. Я зробив це спеціально. Що краще для Тебе: коли б я вибрав свої найкращі фото за роки фотографування і вразив Тебе тим, чого не існує (неможливо кожного весілля видавати шедеври), чи чесно розказав і показав, як я фотографую в реальних умовах. Думаю, останнє. ;)


Ти не просто читаєш про те, як я фотографую, але й бачиш це. Ти бачиш, як я працюю, як рухаюсь, як компоную та як верстаю. Саме тому цю книгу я називаю "постійним майстеркласом від бориса гудими". Книга дає розуміння та натхнення! Книга завжди поруч. Взяв до рук і готовий діяти! Чи не цього Ти шукаєш?



Чи ця книга буде у Тебе? Вирішувати Тобі.

Чи я залишу свій підпис на Твоєму примірнику. Так! Залюбки.






ФАКТИ про книгу:


91 сторінка 2 частини 12 питань (багато підпунктів) 94 фотографії з одного весілля (це весілля було опубліковано на одному із найбільших порталів Weddywood)

замовити книгу можна в електронному та друкованому форматі (найкраще тримати її в руках)




bottom of page