top of page

Важко передати це словами, але ...

Updated: Aug 3, 2023




Важко передати це словами, але я спробую. Вкотре переконуюсь, що немає нічого кращого, як взяти до рук фотографію. Це особливе почуття!


Враження від побаченого подвоюються. Фотографія оживає та наповнюється змістом. Це зовсім інший вимір сприйняття інформації. А якщо зібрати слова-фотографії в речення, а то й цілі абзаци, які стануть частиною оповіді-альбому, то це ще ті почуття!


Я люблю свої альбоми!






Щоб відчути запах та смак улюбленої страви, недостатньо лише споглядати на її гарне фото, слід так би мовити "надрукувати", приготувати її.

Ми звикли дивитись на зображення у своїх гаджетах. Це дуже зручно! Здається, що немає потреби друкувати фото на папері.


Я думаю, що саме друк допомагає наблизитись до повнішого відчуття смаку фотографії. Погодься, щоб відчути запах та смак улюбленої страви, недостатньо лише споглядати на її гарне фото, слід так би мовити "надрукувати", приготувати її.





Я люблю "готувати" смачні альбоми! Попереду ще їх багато! Кожного разу, коли беру новий альбом до рук, відчуваю щось незвичайне. Знову та знову закохуюсь у фотографію. Саме це допомагає мені з року в рік творити. Скоро ми про це поговоримо на новому вебінарі. ;) А зараз я тішуся, що можу поділитися з Тобою цими думками і хто-зна, можливо, це заохотить Тебе до нових звершень!




bottom of page