top of page

О.І.В.П. - чотири думки. Третя "В"

Updated: Jan 12




Що це за дивні букви? Яка мені з них користь, і для чого писати такі пости? Розумію. Відповідаю. Під кожною буквою міститься одна думка. Ці думки допомагали мені протягом усього мого творчого шляху. Допомагають вони мені й сьогодні. Тому я вирішив поділитись ними з Тобою, адже хочу бути Тобі корисним. В попередніх двох постах я розказав, які думки стоять за першими двома буквами. За буквою "О" - "ОПТИМІЗУЙ", а за буквою "І" - "ІДЕЯ". У цьому пості я поділюсь з Тобою думкою, яка ховається за буквою "В".



"В" означає "ВИРІЗНЯЙСЯ"


ВИРІЗНЯЙСЯ. Що я маю на увазі? Буквально слово вирізнятись означає виділятися серед інших, бути помітним, тобто по-суті бути білою вороною. Якщо говорити про фотографію, то для мене "вирізнятись" означає не боятись бути собою і робити те, що Тобі подобається. Чому це так важливо?


По-перше, коли ми робимо те, що нам подобається - це окрилює та породжує нові ідеї. Наші очі горять, і нам в принципі байдуже імпонує це іншим чи ні. Це настільки мотивує, що ми готові перевертати гори. Такий стан я називаю "магнітом".






Захоплення, радість та подив пронизують кожне Твоє фото, слова під постами тощо. Саме це і притягує тих, хто має такі ж почуття і смаки як у Тебе. І саме це закладає чудову основу для творчості, адже Ти знаходиш людей, з ким будеш творити на одному подиху, а не спотикатися на кожному кроці об запитання: "А що нам робити?". Я думаю Ти розумієш, про що я.



А тепер задумайся ось над чим. Який вплив фотошколи та інші схожі заходи справляють на Твоє "ВИРІЗНЯЙСЯ"? Як ти вважаєш, чи бажання сподобатись усім і здобути всіх клієнтів або ж мати таку саму обробку, як у того чи іншого гуру, вирізнятиме Тебе чи робитиме низькосортною підробкою, копією?



Одна із ключових вимог, щоб тебе помітили, - це вирізнятись!

Мені здається, що ані бажання догодити всім, ані бажання стати таким, як хтось, не сприятиме Твоєму творчому росту, а тим більше не вирізнятиме Тебе на фоні інших. Згодом Ти загубишся в спамі однакових по обробці і постановці фото. Тобі й далі нав'язуватимуть думку, що ось ця фотошкола або ж оці фотокурси чи саме цей майстерклас стане запорукою твого успіху, але успіх - далеко не там. Твій успіх - зовсім в іншому.


Отож, "ВИРІЗНЯТИЙСЯ"! Як це зробити? Дуже просто! Зроби щось, що подобається саме Тобі. Спробуй отримати задоволення від того, що Ти робиш. Байдуже, чи це подобатиметься іншим. Головне, щоб у Тебе горіли очі від бажання творити! Підсумуймо. Сьогодні вкрай важливо вирізнятись. Сьогодні вкрай нелегко вирізнятись, адже так просто стати непомітною, низькосортною копією. Колись фотографів було не так багато. Тепер їх - безліч. Чим більше чогось, тим важче вибирати. Чи ж не так? Одна із ключових вимог, щоб тебе помітили, - це вирізнятись!







Як це зробити? Як вирізнятись з користю для себе? Про це ми поговоримо на безкоштовному вебінарі "О.І.В.П". Підтверджуй свою участь у цьому вебінарі! Я готовий поділитися з Тобою усім, що знаю! До зустрічі! Будь ласка, бережи себе і своїх рідних! Бажаю Тобі міцного здоров'я! Про наступну і останню думку під буквою "П" читай тут.


bottom of page